USTUN KEBAB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 165 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Ustun Kebab. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 0:24 Heel respectvolle leveraar
21 sep 2022 om 19:51 De enige kebab in de omgeving die heerlijke frietjes maakt. Eten vers en goed gekruid.
12 sep 2022 om 8:52 Waren mooi op tijd, zeer lekker bereid, alleen was de kaas een beetje verbrand. Eerste keer wel dat dit gebeurd is, we blijven hier steeds opnieuw bestelle !
10 sep 2022 om 1:02 Extra betaald voor geroosterde paprika. Maar waar was mijn paprika ? Voor de rest heel was mijn eten zeer lekker!
23 aug 2022 om 0:56 +90mins. My delivery did not arrive 2 hours ago. I'm so dissapointed, I reclaim my cashback.
20 aug 2022 om 1:35 echte lieven personen ben heel erg tevreden over de service en van het eten echt een aanrader !!!!
7 aug 2022 om 23:59 Bestelling is op tijd aangekomen en eten is bezorgd zoals gevraagd. Wens deze jongens veel succes!
30 jul 2022 om 10:23 Snel, vriendelijk en lekker!
29 jul 2022 om 21:07 Lekker eten optijd geleverd en vriendelijk
28 jul 2022 om 1:09 Was weer dik in orde!! Heel lekker super vriendelijke mensen!!
17 jul 2022 om 14:52 Tevreden over de schotel.
9 jul 2022 om 18:31 was afgebrand koud en droog. daarom heeft de coureur geen geld gevraagd. slimmm