USTUN KEBAB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Ustun Kebab. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2024 om 10:13 Altijd lekker en goed
3 mrt 2024 om 18:22 Super
2 mrt 2024 om 18:31 Ik kreeg eten wat ik niet besteld had voor de zoveelste keer al bij hun!Walgelijk ..25euro weggegooid!!
20 feb 2024 om 20:04 Niet lekker echt vies oude brood kapsalon kip ,kip stonk
20 feb 2024 om 7:02 Goed op tijd. Tweede keer dat ik bestel. Zeer vriendelijk. Fijne ervaring en vooral heel lekker eten ;)
15 feb 2024 om 22:31 Alles was heel lekker !
13 feb 2024 om 22:50 15 minuten later dan voorzien. Kan gebeuren. Eten was lekker en bezorger heel vriendelijk en bood excuses aan.
12 feb 2024 om 22:13 Levering was voor 21u05. Aangekomen om 21u45. Eten koud
11 feb 2024 om 0:17 Pizza pepperoni gevraagd,maar er zat geen enkele pepperoni op. De bezorging werd specifiek gevraagd om te bellen zodat ik ze kan binnenlaten. Niet gebeld, moet het onthaal me komen zoeken, want ik weet van niks.
7 feb 2024 om 16:41 Heel lekker met nog veel verse groenten Niet heel warm, maar zeker ook niet koud.
5 feb 2024 om 22:47 Bestel nooit meer bij deze zaak. 3de keer dat het eten koud werd geleverd. Dus zelf naar de zaak gereden om het eten in te leveren. De uitbater had nog lef om zijn grote mond op te trekken. Men was geïrriteerd dat ik het eten kwam terug brengen.
30 jan 2024 om 19:51 Snelle levering en zeer lekkere eten